resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5821
    3puan.com'da muslera ile birlikte dünya kupasından sonra satılacağı yönünde sıkça haberler yazılıp çizilen futbolcumuz. doğruluk dereceleri nedir bilemem ama umarım böyle bir şey olmaz. 3puan.com nedir, ne değildir, sahibi, yazarları kimdir bilmem ama bu haberler beni rahatsız ediyor doğrusu.

    sneijder'in satılması sanırım ben dahil tüm taraftarımızda büyük bir hayal kırıklığı yaşatır ve zaten belli bir kesimin yönetime karşı zayıflayan güveni daha da zedelenir.

    bahsettiğim haberlerin kaynakları:

    1-) http://www.3puan.com/content?id=2793

    "`* sneijder'i satmayı düşünüyor musunuz?`
    sneijder tam anlamıyla bir çilek... ama artık beni tanımışsınızdır: değerini bulan her oyuncuyu satabilirim... sneijder için henüz resmi bir teklif almadık... ama dünya kupası'ndaki performansına göre ciddi talipleri olabileceği aşikar.. herhangi bir teklifte o günde dengelere bakarak satıp-satmama kararını veririm... ancak bir kulüp çıkıp 20 milyon euro verirse, dengeleri filan düşünmem, sneijder'i o anda bırakırım.. benim için çıta 20 milyon euro... daha azına oturup düşünmemiz gerekir..."

    2-) http://www.3puan.com/content?id=2908

    "...eğer galatasaray gereken geliri bulamaz ve 1 ay içerisinde önünü görebilecek seviyeye gelemezse denk bütçe için tek çare kalıyor: muslerave sneijdergibi transfer piyasasında önemli yer sahibi olan oyuncuları dünya kupası sonrası satmak!"

    kusura bakmayın ama, sneijder'i, muslera'yı satan; davayı da satar. eğer bazı hedeflere ulaşmak istiyorsak bu gibi oyuncuları elde tutmak lazım. maddi sıkıntıları aşmak için başka yollar aranmalı. mesela devletin tt arena üzerinden bizden söğüşlediği paraları bir çare bulmak gibi. (u: ne demek istediğimi anlamayan varsa 4 haziran 2014 tarihli aslan meclisi programındaki tt arena ile ilgili söylenenleri mutlaka izlemeli.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın