• 17
    bu sıralar aralarında şu şekilde konuşan gruptur:

    http://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48

    kadını metalaştırmalarına mı, kişisel haklara saldırmalarına mı, yoksa beyinsizliklerine mi laf edeceğiz bilemiyorum. gerçi feminist olduğunu söyleyen fenerbahçe taraftarı ayşe kulin, fenerbahçe'nin kazandığı bir derbi maçından sonra 'hocanız değişir, kocanız değişmez' diyerek hem seviyesini, hem de hayat görüşünü ne kadar sağlıklı(!) benimsediğini bizlere göstermişti.

    düşün yani feministim diyeni bile 'kadın eş' olmayı bir hakaret sayıyor, yetmediği gibi bunun üzerinden galatasaray'a laf sokuyor. neden? çünkü fenerbahçeli. şu tabir artık o kadar genellemeye müsait hale geldi ki, genellemekten nefret eden birisi olarak kullanmakta abes görmüyorum. (burada bir parantez açayım, ettiğimiz küfürler dilimize pelesenk olmuş argo tabirlerdir, bunda bir abes yok, ancak 'karı-koca' benzetmesi cinsiyetçi ve gereksiz bir tavırdır, hele ki ayşe kulin'in böyle bir benzetme yapması abesle iştigaldir.)

    tek bir kelimeyle sayısız mallığı ifade edebiliyoruz. bence lügata geçmeli bu hareketler.

    fenerbahçelilik : akla mantığa sığmayan saçmalıklar yapmak, hep haklı olduğunu düşünmek ve kendinden çok rakibini hayatının merkezine koymak.

    özetle; bu tarz şeyler adamların fıtratında var, sinirlenmeye gerek yok. köpek havlayınca sinirlenmiyorsan, bebek ağlayınca sinirlenmiyorsan, fenerli mallık yapınca da sinirlenmeyeceksin.

    son olarak tekrar erkan can'dan gelsin:

    http://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48

    evet, aynen öyle olacak paşalar. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın