resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1737
    o meşhur atletico maçında, kırmızı kartı görmesinin nedeni, kendi eşekliğinden çok; yanlış hatırlamıyorsam italyan olan o ibne evladı hakemin verdiği, bizi kütür kütür doğradığı karara sinirlenmesi. ulan hangimiz sinirlenmedik, o karara, kendimizi mikçek gibi olmadık ekran karşısında, tribünde vs.. belki de orada penaltıyı verse hakem, caner kahraman olacaktı.. caner çok hatalıydı ama kabul edelim, bir o kadar da bahtsızdı..

    penaltı pozisyonunun başına bakarsak, caner şok bi pres ile son derece başarılı bir şekilde perea'dan topu almış ve penaltıyı yaptırmıştı. yanlış da hatırlamıyorsam. perea'nın o pozisyon öncesi sarısı vardı, eğer hakem adam olsaydı, atletico 10 kişi kalacaktı, büyük ihtimalle 2-1 öne geçecektik son 15 dakikada ve büyük taraftarımız ve destekle tura yürüyecektik. büyük ihtimalle, sene sonu cska'dan bonservisini alacaktık. ama olmadı işte. ve caner de hain oldu.

    pozisyonun videosu: http://www.youtube.com/watch?v=4S2oQ1-TNwg

    ulan şimdi baktım da, bu yazdığımdan caner çok istiyormuşum havası çıkacak gibi. demek istediğim o değil. küçük bir nüans, neleri değiştiriyor hayatta..

    tek dileğim, kulübümüz hakkında hayırlı olması.. fenerde kalsa da,avrupaya gitse de, bize gelse de...
    fikrimi sorarsanız, bize gelirse fanı olmam, ama ıslıklamam da.

    edit: video eklendi.
    not: tabii ki emre, volkan, selçuk, gökhan, baroni, egemen, bekir, alper'i, takımda görmek istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın