resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1728
    radikal'in akşam gazetesi kaynaklı haberine göre; "başarılı futbolcu, sarı-kırmızılı formayı giymeyi kabul ederse, 4 yıl içinde 16 milyon euro kazanma şansı yakalayacak. galatasaray, caner'e yıllık 2 milyon 750 binden 11 milyon euro garanti para veriyor. maç başı ücreti ise 500 bin eurodan 4 yıl için 2 milyon euro." şeklinde bir teklif yapmışız.

    her şey iyi güzel de bu takımın yerli yıldızı olarak görünen burak yılmazve selçuk inan 25.000 euro maç başı ücret alırken, caner erkin'e mi maç başı 500 bin euro vereceğiz. yani şu haberi yapan arkadaşlar azıcık zeka ya azcık.

    bana göre türkiye'nin en iyi sol açığı ve kanatlardan atılan serbest vuruşlarda topu en öldürücü noktaya kesebilen tek oyuncu türkiye liginde. adamı sevmiyorum orası ayrı ama olur da gelirse kapım açıktır kendisine pembiş pembiş buyursun gelsin.

    edit: arkadaşlar sağolsun mesaj,sms,eposta,icq,mirc,dm ne varsa gönderdiler. ortak karar gazetedeki akıllı bıdıklar, yıllık toplam maç başılarını toplamışlar. yani bizim o cümleden anlayacağımız yılda 20 maç oynarsa 25 bin euro ya da 40 maç oynarsa maç başına 12.500 euro alacak şeklinde olmalıymış...
App Store'dan indirin Google Play'den alın