resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 553
    hakkinda "galatasaray'a gelecek" dedikodularinin arttigi oyuncu. yönetimin, forma sponsorundan gelecek para ile turkiye'de yeri yerinden oynatacak planlar pesinde oldugunu tahmin ediyorum. ama balotelli dunya kupasinda iyi is yaparsa kendisini almak imkansizlasir.

    gelelim balotelli'ye;

    hepimizin bildigi gibi ariza futbolcu. ama bu arizalik piclik seviyesinde degil. bir emre belözoglu cirkefligi yok balotelli'de. italya gibi bir ulkede siyahi evlatlik cocuk olarak buyumus. kendisindeki bu delilik, cocuklugundan beri ezilmisligin ve asagilanmisligin getirdigi bir ezilmislik.

    hani okulda arkadaslarindan nefret eden, onlar tarafindan mobbing'e maruz kalan ezik cocuklar olur, bir gun okulu basar ve butun arkadaslarini kursuna dizer ya, iste öyle bir psikolojide buyumus mario. gulmeyen, attigi gole dogru duzgun sevinmeyen, icine kapanik ve garip bir cocuk. piclik yok ama. hircin sadece. isyankar...

    aslinda saygili, "benimle kimse ugrasmasin" ben isime bakayim diyen bir oyuncu. ustunden o agresifligini ve kompleksini az da olsa atti. milan'da cok olgunlasti. ama italya'ya karsi pek sempatisi yok gibi. italyanlarin gözune girsin diye pirlo ile italya ulusal marsini caldigi "fake" bir göruntusu dahi yayinladilar.

    isin guzel tarafi balotelli mancini'yi cok seviyor. ve inaniyorum ki, galatasaray taraftari tam balotelli'nin istedigi tipte bir taraftar profili. buraya gelirse ve kalici olursa efsanemiz olur. biz delileri seven bir camiayiz. yer edinmekte zorlanan deli oyuncular turkiye'de kalici oluyor. kariyeri boyuncu bir kulup bunyesinde bir yildan fazla sadece bir kez oynamis melo galatasaray'da 4ncu yilina girecek.

    balotelli galatasaray'a gelirse yillardir aradigi ic huzuru bulacaktir. kendisi gibi dev bir pivot forvetin, genc yetenegin, ic huzurunu bulmasi demek, durdurulmasi imkansiz bir forvete dönusmesi demek.

    mario'yu 23'luk drogba gibi dusunun.

    simdi drogba 23 yasinda olsa ve parcaliyi giyse kim hayir derdi ki?

    http://youtu.be/tNQzoF_1vfE
App Store'dan indirin Google Play'den alın