resim
Mevlüt Erdinç
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 284
    sözlükteki genel kanı itibariyle çok küçümsenen oyuncu. bence eğer ucuza kapatabilirsek harika bir transfer olur. hatta söylenenler doğruysa teklif dany + 2 milyon euro ise harika transfer olur.

    santrafora yerli takviye lazım rotasyon için. ayrıca mevlüt elimizde olmayan santrafor tipi. hava topu indirip servis edebilir, fiziği iyidir güçlüdür, duvar olabilir, pas dağıtabilir, top saklayabilir, pres yapabilir. bunların yanında yetenekleri sınırlıdır, son vuruşları iyi değildir. özellikle anadolu takımlarına karşı topu karşı alana yıkmak için etkili olabilir. şu anda mesela burak ve umut'a atılan topların çoğu çabuk kaptırılıyor.

    yıldız bir oyuncu değildir fakat yabancı sınırlaması dahilinde uygun fiyata iyi verim alabileceğimiz bir yerli forvetimiz olabilir. takımımızda oynayabilecek yerli santraforların çoğu bizde zaten, kalanların da en iyilerinden biri mevlüt.

    o kadar da küçümsemeye gerek yok. kariyeri boyunca oynadığı kulüpleri, bonservis bedellerini, katkılarını gözardı etmemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın