• 8139
    bağnaz insanları barındırdığı kesin olan platform. ancaaak, ha buraya parantez açayrum, bir insanı seviyorsan eleştirebilirsin. eleştirirken de onu yemeye çalışıyorsan yedirmeyiz tabi amk. kardeşim ilk önce eleştirmek ile bok atmak arasındaki farkı çözüp öyle gelin.

    adam arroyo'ya diyor ki maç kaldıramıyor. bu maçları yazmış bir de entrysinde. hangi maçlar o da yok. daha nitelikli entry girmeyi beceremeyen adamların olduğu sözlük. arada bir tanım girelim.* yahu adam sezonun başından beri at gibi oynuyor at. 2 kere bileği döndü. adam sakatlıktan döndü yine oynadı. kaç maç galatasaray'ı kurtardı, ipten aldı. üst düzey kaç tane maç çıkardı. eurolig'de ilerlediysek mimarı carlos. böyle bir adama biri gelip diyecek ki ''maç kaldıramıyor.'' bende diyeceğim ki ''vay be bir eksiklik vardı ama bulamıyordum. evet evet arroyo maç kaldıramıyor. bizi aydınlattın.'' öyle mi ? tabi ki değil amk.

    eleştiri böyle yapılmaz. oraya efendi efendi, ''şu şu tarihli maçta kendisi zaman zaman savunmada açık vermiştir. galatasaray'a verdikleri yadsınamaz ancak kendisini tamamlayan daha yırtıcı bir 2 numara bulursak daha etkili olacaktır.'' bitti. budur eleştiri.

    ''bu maçları arroyo kaldıramıyor.'' bu değildir. bu bok atmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın