• 776
    ne zamandır yazacağım hep başka bir şey girdi araya... bana kalırsa hakları yenen ve gereksiz fazla yüklenilen moderasyondur. beni tanıyanlar(birçoğunuz) yalaka olmadığımı bilirler yanlış anlaşılmak istemem yalakalık amaçlı yazmıyorum bunları.

    bakın kardeşlerim bu adamlar hemen her gün saatlerce, bir çıkar karşılığı olmadan sözlükle ilgileniyorlar uğraşıyorlar. hiç şikayet ettiklerini de duymadım. he hata yapmıyorlar mı? elbet yapıyorlardır. benim de çok entrym siliniyor hatta en çok entrysi silinenlerden biri olabilirim fakat şu ana kadar sadece 1 kere itiraz ettim onda da haklı olduğuma kesin inandığım için. ona da hak verip düzelttiler. yani entry silinme konusunda hiçbir şikayetim de yok.

    biraz empati, biraz saygı lütfen. başlığa şöyle bir bakıyorum istisnalar hariç hep şikayet. bir şeyi de beğenelim. çoğu yerden çok daha tarafsız ve saygılılar. mesaj attığımda cevap alıyorum her seferinde. onlara özel mesaj atmasam bile başlıkta konuyla ilgili bir şey sorduğumda geri dönüş yapıyorlar. hep her şeyden şikayet eder olduk. biraz da kendimizde arayalım hatayı.

    hep şikayet yazıyoruz tanımla birlikte bir övgü de benden gelsin.** saatlerce emek harcayıp işini iyi niyetle yapan insanlar topluluğudur. sözlüğün iyiliği için uğraşırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın