• 114
    iyi oynadigi maclarda da yazmistim, ayaklari cok yavas oldugu icin kendisinden atletik takimlara varlik gosteremeyen basketbolcu. set hucumlarinda perdelerden cikip suta kalkmasi gerekiyor fakat fenerbahce gibi hareketli savunma yapan takimlara karsi bunu basaramiyor. bu nedenle ikili oyunla kendisine sut hazirlamak gerekirdi, mac boyunca ergin ataman marko'ya sut hazirlamadi. 3.ceyrekte marko'nun istedigi setleri cizdi, takim tam ritm kazanacakken marko bos sutlari kacirinca haliyle oyundan cikti.

    kesinlikle kotu oyuncu degil ama zaaflari cok belli ve gelistiremeyecegi turden. haliyle sutlari da kacip savunmada da adamlarini bir turlu kovalayamayinca kotu mac cikartiyor.

    bizim sahamizdaki maclarda cok onemli isler yapacagindan eminim. sozlukte birisi yazmisti, iyi ki hawkins men edilmis, marko geldi diye, bildigimiz hawkins sahada olsa 2 ve 3 numaralari nefes almaya vakit bulamazdi. marko, savunulmasi nispeten -hawkins'e gore- cok kolay bir oyuncu. en azindan preldzic'in boylesine kahraman olmayacagi kesindi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın