• 173
    çok değişik bir rüya gördüm gece beyler. türk telekom arenadayız, yukarıdan maçı tam göremiyorum ve yer değiştirmeye karar veriyorum. karşı tribüne geçeceğim ama nasıl? hani yüksekten atlamak isteyen insanların altına şişme bir şey koyarlar ya, işte stadın üstünde öyle bir şey var, onun üzerinde sürünerek karşı tarafa geçtim. stadın çatı sorununu bu şekilde halletmemiz çok akıllıcaydı :( neyse efendim, tam sonuna gelmiş, tribüne atlayacakken ayhan akman ve eşini görüyorum. meğer loca gibi bir yere iniyormuşum. sağ olsunlar beni aldılar yanlarına gülüştük sohbet ettik falan.

    maç bitti, bir baktım kendimi ayhan'ın aracında buldum. televizyonlarda gördüğümüz jip-minibüs tarzı siyah lüks araçlar var ya, he işte ondandı ama arkaya zor sığdık. ben ayakta gidiyorum. ulan bari rüyamda ayakta yolculuk yapmasaydım iyiydi :( eşi iki numaraya hamileydi (gerçekte kaç çocuğu var bilmiyorum). neyse bunlar beni dalston'da bıraktılar. dalston neresi derseniz, londra'da türklerin yoğun yaşadığı bir yer. ne alaka? ben de anlamadım. benimle birlikte ayhan da indi, dedim abi bir fotoğraf çektirelim hatıra olur. bir türlü selfie çekemedim amk. 100 defa bastım tuşa ama hiçbir fotoğrafta ayhan çıkmıyor. cin midir peri midir. ayhan gülerek artık ben gideyim hocam eşim bekliyor dedi ve oralarda lüks bir restorana geçtiler.

    rüyanın bir de bonus kısmı vardı, benim bir kız arkadaşım varmış, böyle arkadaş ama sadece. ayhan'ın kuzeniymiş, gelip benden ayhan'in ikinci bebeğinin doğumu için hazırlayacağı parti için yardım istiyor. taş gibi kız. o sırada gerçek hayatta whatsapp'tan mesaj yazmasalardı art arda belki devamında çok güzel şeyler olabilirdi ama olmadı, olamadı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın