resim
Umut Gündoğan
Takım:RFC Perwez
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 278
    ozellikle yurtici transferlerinde konu oyuncu takasina geldiginde, taraftarimizin yaklasimini karsi taraf icin incitici olarak goruyorum. olcan adin'in olasi transferinde yasadigimiz surec de buna iyi bir ornek teskil ediyor.
    tabii ki taraf olmamiz dolayisiyla takimimiz icin en iyisi isteyecek olmamiz normal, lakin rakip takim en degerli parcalarindan birini gonderme noktasindayken, sanki onlar rasyonel dusunme yetisinden yoksunmus gibi hesaplar yapiyor olmamiz cok garip.
    karsilikli ticaretin iki parti tarafindan kabul gormesi adina az da olsa, sizin de muhattabinizi tatmin etmeniz gerekiyor, ustelik trabzonspor bizim icin oldukca onemli bir camia.

    istenilen nakit meblagi karsilamak istemediginiz icin ortaya konulan bir opsiyondur takas hesabini da devreye katmak ve senin 'cop' olarak nitelendirdigin isimlerle bunu gerceklestirme sansin yoktur. hatta varsa bile sen onu 'cop' gorup degersizlestirdigin icin boyle bir luksun kalmaz.
    umut gundogan, galatasaray kadrosunda bulundugu sure icerisinde antremanlar boyunca hocasinin gozune giremedigi icin sezon icerisinde fazla sans bulamadi. fakat kisa capli umitvar hareketleri sebebiyle, daha uygun bir ortam bulmasi durumunda, 'cop' kabul edilen isimlerden daha fazla katki verme ihtimali mevcut, zaten bu durum da tam olarak takas teklifini trabzonspor icin cazip bir hale getiriyor.

    is hayati da tam olarak aslinda boyle bir sey, muhattabinizin nakit istegini gerceklestiremezseniz, ona 'umut' satmak zorundasinizdir, bir miktar paranin yaninda. zira hepimiz rasyonel varliklariz, karsimizdakiler de 'cop ogutme' makinasi degil en nihayetinde, turkiye'nin dorduncu buyuk spor kulubu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın