• 16
    tez zamanda en azından içlerinden birinin takımımıza kazandırılması gereken ikili. hatta ikisi birlikte gelirse çok daha güzel olur.

    şu an yerli ve kaliteli diyebileceğimiz 2 tane kanat oyuncusu var. biri gökhan biri de olcan. sözlükte çok fazla burun kıvıran var bu adamlara. rica ediyorum bu yabancı sınırı varken yerlerine kimin alınması gerektiğini de belirtsin bu arkadaşlar. bu ikisinden daha iyisini alamadığımıza göre mecburuz kendilerine.

    gelecek sezon gerek yabancı sınırlamasından gerekse de %100 hazır olmayışından ötürü bruma sürekli ilk 11'de oynamayacak buna adım kadar eminim. kaldı ki bu sezon da sakat olmamasına rağmen mancini kendisine çok sık ilk 11'de şans vermedi. dolayısıyla 2 tane net, kaliteli, yerli kanat oyuncusu bulundurmak zorundayız elimizde. dolayısıyla bu ikili bana göre elzem bir ikilidir.

    fakat yönetimimizden olcan dışında gökhan konusunda bir girişim olduğunu henüz duymadık sanırım. bence mutlaka ama mutlaka teklif götürülmelidir. şu an fenerbahçe'nin de gökhan'a teklif yapmaya hazırlandığı söyleniyor. bana sorarsanız ikisini de elimizden kaçırmamak zorundayız. yoksa burada yine 5+3'e, yıldırım demirören'e söveceğiz tüm sezon. ama adam gibi yapılandırırsan kadroyu, gerekli yerlileri alırsan ne 5+3 kalır ortada ne de başka bir engel. dolayısıyla nasılsa bu iki arkadaş dünya kupasına falan da gitmediğine göre bir an evvel harekete geçmek lazım diye düşünüyorum. şu transferi erkenden bitirsek bir sezon da içimiz rahat olsa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın