resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2856
    1 haziran 2014 abd türkiye maçında yanındaki stoper bile olmayan çaylak ozan tufan'a rağmen elinden geldiğince mücadele etmiş ve kritik müdahalelerde bulunmuştur. yediği çalım üzerinden eleştirilmesi komik çünkü zamanında ibrahimovic de chedjou'dan bacak arası yemişti :(

    gole sebebiyet veren hatası ise futbolda olabilecek bir şey, kaç maçtır başarılı stoper performansıyla izlediğimiz hakan balta en nihayetinde futbolun peygamberi olmadığına göre kıçı kırık bir hazırlık maçında bırakın da bir hata yapsın... sıkıntı maçı kaybetmemiz değil, saha çıkan ilk on bir ve ortaya koyduğumuz takım oyununun bir boka benzememesi. pekala tümü hakan balta tarafından kendi kalemize atılmış gollerle 5-0 da kaybedebilirdik fakat takım ışık verirdi hani en azından, probleme bu şekilde yaklaşmakta yarar görüyorum.

    kaç maçtır yaptığı ilk hatada kendisine bu şekilde yaklaşılması insanların ne kadar basmakalıp düşüncelerle yaşadıklarını ve resmin geneline bakmak yerine hep tek bir detaya takılmalarından kaynaklanmaktadır. benzer bir durumu sabri sarıoğlu'nun artan form grafiğine karşın-olur ya hani-farklı şekilde auta giden bir şutu sonrası "zaten sabri kazma yea" türünden konuşan insanlarda da görmekteyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın