resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 966
    an itibariyle caner'den iyi futbolcu degildir. potansiyel olarak belki caner'den ustundur ama o potansiyelini sahada gösterip gösteremeyecegi hala bir risktir ve muammadir. caner gelirse alex'i verirsin bir takima kiralik, orada oynar. gelistirirse gelistirir kendini, gelistiremezse memleketine döner. galatasaray cocuk kresi veya fm2014 oyunu degil. milyonlarin umit bagladigi bir kulup. ciddi rakipleri olan, dusmanlari olan bir kulup. her sene sampiyon olmak zorunda olan bir kulup. risklere, adam denemelerine vakti ve zamani yok. genc oyuncu yetenekliyse zaten kendini gösterir. cikar 40 yillik galatasarayli gibi topunu oynar.

    alex'in eksikleri cok ve henuz galatasaray gibi bir camianin sol bekini tek basina kaldiracak seviyede ve tecrubede degil. 1 senedir araliksiz top oynuyormus da, hic dinlenemis de, ulkesinden ilk defa ayrilmis da... geciniz bu bahaneleri.

    ronaldo manu'ya 18 yasinda geldi senede 50-60 mac oynanan ligde top kosturdu. adam olacak cocuk sicacagi boktan belli olur derler ya. draxler 19 yasinda galatasaray'a kök sökturdu. pogba'nin durumu ortada. bruma bile ne kadar farkli bir oyuncu oldugunu gösterdi geldiginde.

    alex'in neyini gördunuz?

    valla sizi bilmem ama seneye turk futbol tarihin en cetin mucadelesi verilecek. 4ncu yildiza iki takim ortak. bunlara comak sokmak isteyen trabzon, besiktas ve yeni stadiyla bursa olacak. seneye alex telles'e guvenip sampiyonlar ligi, super lig, turkiye kupasi, derbi maclari ve 4ncu yildiz mucadelesine cikariz diyorsaniz hayirli ugurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın