resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1649
    kendisini galatasaray'a istemeyenleri anlayamadigim oyuncu. adam kendini surekli gelistiriyor. son 3 sezonda ortalama 10-12 kritik ve mac getiren gole direkt katkisi olan bir sol bek. feneri ayakta tutan futbolcularin basinda geliyor. öyle duygulari olan, romantik bir futbolcu da degil. herhangi bir takimi tuttugunu da dusunmuyorum. bence o kadar da agir fenerli degil yani.

    karakterine sokayim, ciksin topunu oynasin. melo fenerbahce'de olsaydi hepimiz nefret ediyorduk. simdi melo'suz bir galatasaray orta sahasi dusunebiliyor musunuz?

    cirkefse cirkef. yapacagi cirkeflikleri fener icin yapacagina galatasaray icin yapsin. herseyi gectim adam turkiye'nin en iyi sol beki, henuz 25 yasinda ve yerli. inanilmaz bir hizla kendini gelistiriyor. elinde caner erkin olsa lig maclarinda sol beke ilk kimi yazarsin?

    alex telles icin umitlisiniz biliyorum ama alex'in cooooook yolu var daha. ben galatasaray'da teknik adam olsam alex'e guvenip 4ncu yildizin mucadelesine cikmazdim. hem yabanci kontenjanini yiyecek hem de caner erkin'in 5'te 1'i kadar top oynamayacak.

    4ncu yildizi takmak seneye sampiyonlar ligi sampiyonu olmakdan cok ama cok öte benim icin. rutbe meselesi herseyden önce geliyor turkiye'de.

    muslera
    semih(tarik - sener) - ömer(chedjou) - hakan - caner
    sag kanat - melo - selcuk - olcan
    sneijder
    burak (yabanci forvet)

    caner gelirse 5+3 kuralinda elimiz o kadar rahatliyor ki.

    bilmem farkinda misiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın