• 480
    31 mayıs 2014'teki yürüşylerinde eleştirlen grup. bunu eleştilenler hayatlarında hiç protestoya, yürüyüşe katılmamış galiba. bu tip toplumsal olaylarda hangi insanın, hangi gruba mensup olduğunun bilinmesi için en önde hep büyük bir pankart taşınır, o pankartta da bu grubun adı yazar. disk, kesk, ttb vs... çarşı'nın da bunu yazması gayet normal. benim gördüğüm bütün protestolarda, yürüyüşlerde böyleydi.

    açıkçası ben de ultraslan gibi hiçbir işe yaramayan, milliyetçi, güce tapan arabesk bir taraftar grubuna sahip olmaktansa çarşı'ya sahip olmayı tercih ederdim. ultraslan nedir arkadaş?

    ayrıca ben bugüne kadar birçok yabancı gazeteciyle, fotoğrafçıyla konuştum. galatasaray'ı seviyorlarsa avrupa başarılarından ya da fransız ekolünden dolayı. beşiktaş'ı seviyorlarsa çarşı'dan dolayı... pek çok kere duydum bunları. ultraslan'ın adını anan pek yok, olursa da zaten pek hayırla yâd etmiyorlar.

    ben kendilerine sadece helal olsun diyorum. bu kadar. galatasaray da tekyumruk'la solculuk, ultraslan'la ülkücülük, tayyipçilik oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın