resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 729
    yeni kaptanımız, 10 numaramız.

    a takıma çıktığından beri göğsümüzü kabartan bu genç adam, kimi eleştirilere rağmen bugün hak ettiği ünvanı almıştır. bu takıma kaptan olarak en çok yakışan galatasaraylı'dır. liderlik özelliği vardır, bu takım için canını dişine takıp çalışabilecek kadar özverilidir, üstündeki formaya layık olabilecek kadar beyefendi, söz konusu galatasaray olunca pek çoğumuzdan daha cesur olabilecek kadar yüreklidir. takım içinde, bir şekilde herkesin sevgisini ve saygısını kazanabilmiştir. belki de en önemlisi, hepimiz kadar taraftardır arda turan. bu yüzden bile hak etmiştir kaptanlık görevini. çünkü kaptanlık, galatasaray'da sadece kola takılan bir bant değildir, olmamıştır. kaptanlık liderliktir, taraftarlıktır takımımızda. bir metin oktay'ı, bülent korkmaz'ı düşününce ne demek istediğim rahatça görülebilir.

    kaptanlıkla birlikte, hagi'den sonra herkese iki beden büyük gelen 10 numaralı formayı da sırtına geçirmiştir bu aslanımız. hagi gittikten sonra kimsenin hakkını veremediği, layık olamadığı, akla metin oktay'ı getiren o kutsal formayı da hak etmiştir. daha önce 10 numaralı formayı istemediğini söylese de, o forma ona çok yakışacak. çünkü bizim, metin oktay ve hagi'nin ardından bir efsaneye daha ihtiyacımız var. yıllar sonra 10 numaralı forma akla geldiğinde, bu iki büyüğün yanında arda turan ismini anmak bana gurur ve şeref verecek.

    bugün, iki büyük sorumluluğun altına girmiştir arda turan. bu armaya, bu renklere layık olabilmek için daha dikkatli olması gereken bir sürece adım atmıştır. çünkü, bizi ne kadar sevdiği malum olan medyamız, bu genç adamın her hareketini daha acımasızca eleştirecektir bundan sonra. onu sadece arda turan olarak değil, galatasaray'ın kaptanı, metin oktay'ın mirasçısı olarak eleştireceklerdir. biliyorum ki, arda turan bunların önünde dimdik durmayı da başarabilecek kadar karakterli ve sağlamdır.

    bu taraftar her zaman onun arkasında olacaktır. kim ne derse desin, neler söylenirse söylensin, maçlarda "adamsın sipsi" pankartı açılmaya devam edecek, kaptanlığı kutlanacaktır.
    başın dik girdiğin bu yoldan, yine başın dik çıkasın kaptan. 10 numaralı forman ve kaptanlığın hayırlı olsun, sana ve tüm takımımıza uğur getirsin. yürüyedur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın