resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9469
    biz 8. iken bizi birakti, metin oktay yolundan gitmedi, totti gibi olamadi diyenleri anlayabiliyorum. onlar gibi dusunmuyorum ama anliyorum. hisleriyle dusunuyorlar ve icimizden biri gibi cikip galatasaray'in en buyuk degerleri arasindan biri olma yolunda hizla ilerleyen super yetenekli oyuncumuzun baska takima gitmesi onlari yaralayabilir. biz arda'miza cok mu iyi baktik da o bize ihanet etti bir dusunelim. cuvaldizi bir kendimize batiralim. su an semih kaya satilsa yine ayni hissedecek bu taraftarlar bari ona iyi baksin her firsatta kollasin.

    lakin anlayamadigim sey atletico'ya transfer olmadan once galatasaray'da yaptiklarini kucuk gormektir. bana gore son sezonu sakatligi yuzunden cok fazla oynamamasi haric 4 sezon ustuste cok basarili olmus, her sezon ligde 7-8 gol ortalama yakalamistir. (uefa, turkiye kupasi istatistikleri haric) avrupa kupalarinda az cok bir yerlere gelmis, 1 sampiyonluk kazanmis takimin en onemli oyuncusuydu.

    bunlari itibarsizlastirmayin. emege saygi... simdi de gurur duyuyorum. tekrar parcali formayi giyecegi gunu iple cekiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın