resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5084
    2 yıldır formsuz diyorlar ya o zaman kafam atıyor işte. sövsem uzaklaştırıldığıma değmeyecek bir şey yazmasam içimde kalacak.

    oturdum eski entryleri okuyorum. 2012-2013 sezonunda yazılan entrylerde bir allah'ın kulu çıkıp da kötü oynuyor dememiş, formsuz dememiş. dünya'nın en iyi sol içi diyen mi ararsın hepsinden var. yeni mi aklına geldi formsuz olduğu? yoksa her boku abarttığın gibi bunu da mı abartma isteği duydun?

    neyse 11 temmuz 2013 tarihindeyim şu an hala kendisine dileniliyor. eyvalllah bu sene formsuz ama şu an 2014 yılında değil miyiz amk? benim mi hesabım kötü? 2. yılı nerenizden uyduruyorsunuz?

    bunu aynen 2012-2013 sezonunun sonlarına doğru melo'da yaşadı. her maçın ardından son 3-4 maçtır eski melo'dan esintiler sunuluyor dendi ama o 3-4 maç bir türlü aşılamadı bir sonraki maç yine son 3-4 maçtır iyi oldu. bir sonraki maç yine. yine, yine.

    melo demişken ona da aynısı yapıldı. bütün sene yatar kontrat kapmak için 2 ay oyn... neyse daha fazla yazıp ne sinirimi bozacağım ne kendimi yoracağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın