resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5923
    onlarca milyon eurolar verip alınan forvetlerin çamaşır makinesi çıktığı ligde son 3 sezondur leblebi gibi gol atan forvet. her sene 40+ maç yapması da cabası.

    yeter artık arkadaş potansiyelli futbolcuları karalayıp, çamurun içine çekmenizde bıkkınlık geldi. bu kadar karalama yapacağınıza adam akıllı eleştiriler getirseniz burak o eleştirileri pozitife çevirebilecek birisi. eksik yönlerini geliştirebilecek birisi. karakteri o kadar sağlam ki hala yılmadı. soyadının hakkını veriyor.

    ispanya gol kralı olan guize bu ligde 3-4 sene öncesine kadar 4 milyon euro kazanıyordu yıllık. bu sadece garanti para kısmı.

    arda'yı kaçırttınız adam gitti cl'de finali oynadı, la liga şampiyonu oldu. değerine değer kattı. biz burada 5+3 ile debelenip duruyoruz. her geçen gün pisliğin içine son sürat gidiyoruz. devam edin de burak ve selçuk da gitsin. alttan yetişen potansiyelli gençler de gitsin.

    burada fütursuzca eleştirenler bilsinler ki yıldırın demirören ve tayfasından daha fazla zarar veriyorlar türk futboluna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın