resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 136
    +3 için ideal olan oyuncu. sebebi de gelecek sezon için tek forvet planları yapıyor olmamız.

    şayet drogba kalibresinde birisini alırsak ne onu ne de burak'ı yedeğe koyamayacağın için bu sefer mecburen çift forvete dönmek durumunda kalıyorsun. öyle olunca da kanatsız kalıyorsun. bu nedenle +3'ten gelmeyi sorun etmeyecek bir yabancı, biraz da kalbur üstü bir adam alınmalı diye düşünüyorum forvet mevkii için. gomis olabilir bu isim.

    bunun yanında asıl yıldız oyuncu hakkımızı kanattan yana kullanmalıyız bana kalırsa. tabi mali durumları falan bilemiyorum, şu sponsorluk anlaşması yapılınca daha net çıkar ortaya her şey fakat diyelim lavezzi geldi. düşünsene ileride bruma-wes-lavezzi üçlüsüyle yapabileceklerini. türkiye liginde gerekirse geriyi komple yerli yaparız ama hücum hattını zengin tutmalıyız benim fikrime göre. yıldız yabancı kanat ve bir de olcan gibi yerli bir kanat yeterlidir kanaatimce.

    fenerbahçe dediğin takım bu sezon kalede kova volkan'la, güreşçi egemen'le, futbolculukla alakası olmayan bekir'le, eski halinden eser kalmayan gökhan'la geriyi yerli tutmasına rağmen hücum oyuncuları iyi olduğu için ve skora etki eden oyuncusu çok olduğu için rahat rahat şampiyon oldu. bizim ligin açığı budur arkadaş. ileriyi kaliteli tuttuktan sonra anadolu takımını açarsın bir şekilde. ama bizim koca sezon sneijder ve burak'tan başka skor opsiyonumuz olmadığından lige havlu attık.

    ayrıca adam akıllı, lokomotif gibi işleyen kanatlarla; takımın beyni sneijder'in de pas opsiyonu artacak, burak da daha rahat oynayacak. dolayısıyla hem burak'ın hem de sneijder'in performansı daha da artacak. buna adım gibi eminim. misal burak kafa golü falan atardı bir önceki sezon, sağ kanatta hamit oynarken. ama bu sene koca sezonu kanatsız geçirdiğimiz için adamın tek gol tipi kaleciyle karşı karşıya, plase vuruş şeklinde oldu. kenardan doğru düzgün orta gelmedi pek. bu da takımın hücum varyasyonlarını azalttı. şu kanatları kaliteli adamlarla donatırsak cidden ligin tozunu atacağımıza inanıyorum. topu alanın burak'a attığı devri kapatmış oluruz, takım gibi oynamaya başlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın