resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5061
    burak yılmaz ile birlikte eğer yapacaklarsa kulübümüzde jübile yapmalarından gurur duyacağım futbolcu.

    kendisi takımımıza transfer olduğunda avrupa'ya katılamamıştık, rezilleri oynuyorduk hatta sezon başlamadan takımın en önemli oyuncusu arda turan da takımdan ayrılmıştı. o sene galatasaray'ın yeniden dirilişinin baş kahramanıydı kendisi. geldiği ilk sezon galatsaray şampiyon, kendisi de takımın en önemli futbolcusu oldu.

    ertesi sene kankası burak da takıma katıldı. burak yılmaz da galatasaray'a geldiği ilk sezon takım avrupa'da çeyrek final gördü, burak yılmaz da gol kralı oldu.

    bu seneye gelirsek ikisi de kendilerinden beklenen performansı gösteremedi evet ama ikisi de hâlâ türk futbolcular içinde en iyileri. şunu da söylemekte fayda var bu adamlar mustafa sarp gibi barış özbek gibi yeteneksiz değil sadece bu sene onlar adına kötü geçti. hatırlarsınız geçen senenin ilk yarısında da melo'nun performansı berbattı.

    belki sneijder ile drogba'nın takıma gelişi onları kötü etkiledi, belki araları iyi değildi ama son maçlarda iyice kaynaştıklarına inandım ben. özellikle drogba'nın takımdan ayrılacağının kesinleşmesiyle birlikte kendisi pek forma şansı bulamadığı son üç dört haftalık dönemde serbest vuruşlarda tekrar topun başına geçen selçuk adeta yeniden hayata döndü.

    eğer mancini de artık takımla sürekli oynamayı bırakıp kafasındaki sistemi yerleştirebilirse bu sene selçuk ve burak tekrar üst düzey futbol oynayıp 4. yıldızı kazanmamızda büyük pay sahibi olacaklar ben öyle hissediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın