resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9452
    sihirbaz temalı reklamlarla adeta ihya edilen futbolcumuz. aşırı yakıştığını ve tam da arda'nın taşak karakterine uygun kaçtığını düşünüyorum. bir an sakal var diye böyle spartacus-gladyatör karışımı bir şey gelecek diye korktum ama arda'nın tarzına çok uygun olmuş bu reklam serisi... aklıma mesut özil'in 2010 civarı yine bu tarzdaki alman işi reklamlarla adeta götünün kaldırıldığı ve akabinde real madrid'e yollandığı yıllar geldi. attığı gollere "göl" falan derlerdi hatta "ö" harfi mesut özil'in sembolü olmuştu. avrupalılar adamları nasıl onore edeceklerini biliyorlar arkadaşım, ama sponsor firma, ama ülke kamuoyu bir şekilde arka çıkıyor yıldız oyunculara.

    https://www.youtube.com/watch?v=5kCjrH8QiZE

    keskin yüzeyli paneli sokma anında yüzünü şaşırmış gibi yapıp sonra ani bir hareketle bir parça daha saplaması gerçekten efsane bir sahne :)

    https://www.youtube.com/watch?v=YaCUazdzbp4

    bu da diğer reklam...

    e nabza göre şerbet tabi, türkiye'de yok seks yapıyor da sakatlanıyor diye yerden yere vurulan, basiretsiz başkanının bile sahip çıkmaktan aciz kaldığı ve futbola da hayata da küstürüldüğü bir ortamda bu şekilde yüceltilecek hali yok, adam gitti ispanya'ya açıldı saçıldı maşallah kendini buldu. kendisi hakkındaki paradokslardan biri de şu ki, evet elimizden kaçan potansiyele ah vah edelim fakat bizde kalsaydı asla bu şekilde gelişip yeniden doğamazdı ki... o yüzden iyi oldu gittiği, geri gelirse de şahsen sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın