resim
Gökhan İnler
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:İsviçre
  • 377
    yerine tolgay arslan'ı düşünmek belki de daha mantıklıdır. hem maliyet hem de kullanacağın süre açısından tolgay daha verimli bir oyuncu olur. ayrıca galatasaray her bulduğu türk oyuncunun üzerine de atlamamalı. gökhan inler'in oynadığı mevki takımın en sorunsuz bölgesi. melo, selçuk, emre, hamit, yekta gibi oyunculardan sadece 2 tanesine yer var. bunların arkasında bekleyen oğuzhan kayar, ibrahim coşkun, ceyhun :( gibi yedeklerimiz de varken geleceğe de yatırım amaçlı tolgay'ı almak mantıklıyken 30 yaşındaki gökhan inler'e o paralar verilmez.

    zaten esas sorunlu bölgemiz alex telles dışında takımın tüm kanatları. sağ ve sol açık dışında gönül rahatlığıyla oynatabileceğimiz bir sağ bekimiz de yok. bu bölgelerdeki gurbetçilerimiz dikkatle tarandığında eminim türkiye'de iş yapacak en az bir yerli statüsünde oynayabilecek oyuncu buluruz.

    sırf adı var diye gökhan inler'e para vermek mantıklı olmaz.

    ama şunu da söylemek lazım gökhan tam fenerbahçe'nin ihtiyaç duyduğu orta saha.
    o bölgede mehmet topal ve diego ilk 11 oyuncusuyken sezonu emre ile çıkaramazlar. alper potuk'la oynarlarsa çok dirençsiz ve organizasyonu zayıf bir takım olurlar. fakat gökhan inler fenerbahçe orta sahasına cuk diye oturacaktır. galatasaray'a gelmesinden çok fenerbahçe'ye gitmemesini istediğim oyuncu.
    en azından şu yabancı sınırı varken...
App Store'dan indirin Google Play'den alın