resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 131
    şimdi durum şöyle. kendisinin cok ustun meziyetleri oldugunu dusunmuyorum. ama eldekilere bakarsak umuttan iyidir. burakla da da zaman zaman tek forvet duzeninde degişmeli oynayabilir.

    ligde acaip kurallar varken yedek bırakabilecegin bir oyuncu almak en mantıklısı. ben 4 2 3 1 duzeninde oynamamız gerektigini, bu duzende de kanatların esas kritik mevkiler oldugunu dusunuyorum. bu durumda esas kesilemeyecek oyuncu transferi kanada yapılmalıdır bana gore. forvette ise yabancı sınırına gore diger bolgeler kurulduktan sonra oynatacbilecegin ortalamanın ustu ve ucuz maliyetli biri gerek. gomis bu kriterlere uyuyor.

    burak genelde 11 oynar, gomis yedek oturur. 2. yarı duruma gore forveti ciftlersin yada degisterirsin. buyuk forvet alıp burakı yedege cekemezsin cunku elinde ustduzey 6 tane turk yok burak dıslandıgı vakit. o yuzden ben forvetin cok takılmamız gerek bi mevki oldugunu dusunuyorum. evet buyuk forvet cok onemli bi avantaj ama bizim temel sorunumuz topu o noktaya getirip cevirebilecek gol pozisyonunu yaratabilecek yaratıcı kanat oyuncusu. sneijderin de bu sekilde performansı katlanacaktır. cunku adam mac icinde tellesten baska paslasabilecegi oyuncu bulamıyor.

    velhasıl esas onemsememiz gereken adam eksiltip top tasıyan kanat forvetlerimizin olması. ileri ucta burak o zaman yeterince is yapacaktır. onunla alternatifli oynayabilecek bir oyuncu da lazım oldugu icin malum sartlarda gomis bizim icin seviye atlatıcak bir forvet olmasa da kurallara uyum acısından iyi bir secim olacaktır. seneye kural degisir, ozaman daha buyuk forvetler alırız.

    durum ne yazıkki bu arkadaslar:/
App Store'dan indirin Google Play'den alın