resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:36
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1601
    fenerbahceye geldiğim gun buranın galatasaraydan daha buyuk oldugunu anladım diye bir beyanatını hatırlıyorum kaynak veremiycem suan ama zihnimde yer etmiş.

    kendisi karakter olarak iğrenc oyuncu anlamında iyidir. kendisinden hic hazzetmem, atletico faciasından kılım zaten. transfer dedikodularının da sırf fenerbahceye sükse yaptırmak icin üretildiği kanaatindeyim. cimbom istedi ama fener aldı gibi haberler cıkacak, caner fenerbahcenin buyuklugunden bahsedecek, galatasarayın daha cok önerdigini ama onun fenerbahceyi herseyden cok sevdigi falan bıdı bıdı edilecek. galatasaray hic bi bok ortada yoken sanki olayın kaybedeni gibi gorulecek.

    kişisel komplo teorim tam olarak bu. caner rahatı bu kadar yerindeyken bize gelmez, ki zaten bu taraftar onu zerre sevmiyor kendisi de biliyor. mancini ise tamamen işyi oyuncu gozuyle baktıgı icin onu istiyor olabilir bu cok dogal. ama biz taraftar olarak sadece objektif bakamıyoruz, en azından ben bakamıyorum. kendisini zerre sevmiyor ve avrupaya tezelden gitmesini diliyorum.

    fenerden de bizden de uzak, la ligaya falan yakın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın