resim
Gökhan İnler
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:İsviçre
  • 365
    kadro yapilanmasi acisindan galatasaray'da yeri olmayan futbolcu.

    1- gokhan innler'in direkt karsiligi bizde melo diyebiliriz. yabanci kontenjanindan aliyorsak melo yerine aliyoruz demektir, melo'nun oynamamasini isteyen taraftarimiz var mi?

    2- melo'yla yanyana dusunursek bu sefer selcuk'un oyun kurucu ozelliklerinden feragat edip gokhan'i oynatacagiz demektir. kisir futboldan sikayet ederken selcuk yerine gokhan ne kadar mantikli galatasaray icin?

    3-diyelim ki 3'lu orta saha melo, selcuk ve gokhan oynayacak. bu sefer de ayni hat uzerinde oynayan oyuncularla 4-3-3 dizilisiyle sahaya cikacagiz demektir. bu da sneijder'i kullanamamayi ya da yine sol forvet ya da kanat gibi kullanmayi gerektirecek. 2013-2014 again?

    4- diyelim ki takima derinlik katmak icin ve rakip guclenmesin diye alacagiz. hangi degirmen o bilelim. 56' da bile ulke boyle bolluk gormemistir.

    elinde merkez orta saha icin turkiye'nin en iyi yabanci oyuncusu melo, en iyi yerlisi selcuk, en iyi yedek oyuncusu yekta ve merkezde nereye koyarsan oynayan sneijder varken gokhan luks olacaktir. takimin ihtiyaci hiz ve sureklilikken o kadar buyuk paralari kanatlara harcamak yerine gokhan'a harcamak ise kendi ipini kendi cekmek demektir.

    alirlarsa fenerbahceye hayirlis olsun. alper'e 10 milyondan fazla yatirim yapan fenerbahce, topuz'a 10 milyondan fazla yatirim yapan fenerbahce, diego'ya 15'ten fazla yatirim yapmayi goze almis fenerbahce gokhan'i alsin tepe tepe kullansin. galatasaray'in merkez orta sahasina yetismek icin harcadiklari para bu iste, 50 milyon euro. 30 yas ustu forvetleriyle de artik nasil fiziksel guce dayali ofans yaparlar onu bilmiyorum, umurumda da degil. sizin de olmasin, birakin kimi kaca aliyorsa alsinlar. bu transfer donemi hizini ve surekliligini arttiran takim kazanacak, merkezi bu kadar doldurmak bosa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın