resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1590
    transfer olma ihtimali doğunca sözlüğü ayağa kaldıran futbolcudur. daha önce söyledim yine söylüyorum; pislik ile pislik olacaksın yoksa başa çıkamazsın. şu transferin gerçekleşmesini gönülden istiyorum. bakın ofsaytı basmadan teker teker anlatacağım lütfen dinleyin.

    1- yıllar boyunca elimizi attığımız her futbolcuya fenerbahçe daha doğrusu aziz yıldırım salça oldu mu, olmadı mı ? bir sürü futbolcu sayarım. ilgilenmiyoruz deyip daha sonra imza attırdıkları. sadece türk de değil. bir sürü. bu hareket ne demektir ? ben senin elinden futbolcu alırım. ben senin planlarını bozarım.

    2- tff'si iktidar'ı bilmem nesi, hepsi kimin yanında ? 4 temmuz 2011 değil mi bu operasyonun tarihi. kaç zaman geçti aradan ? 3 yıl. peki kime bir şey olmadı ? fenerbahçe. peki kim hâlâ külhan beyliği yapıyor ? fenerbahçe.

    3- avrupa'ya gidiyoruz. yayın geliri hakkımızı alamıyoruz. biz kupa 1'de oynuyoruz, fenerbahçe uefa'da oynuyor ama ne hikmetse fenerbahçe'nin yayın geliri galatasaray'dan fazla. hep fenerbahçe. hep fenerbahçe. yalan mı ?

    4- bayan basketbol takımı maçlarını hepimiz izledik. ona tehdit, buna tehdit. hakemleri zan altında bırakmak. hepsi yapılıyor, yıllardır. biz efendiliğimizi bozmuyoruz. sesimizi çıkartmıyoruz. bağdat caddesinde galatasaray forması yakılıyor, 3-5 teröristtir diyoruz. fenerbahçe camiyası çıkıp bu hareketleri kınamıyor. biz yine sesimizi çıkartmıyoruz.

    5- şu yukarıda yazdığım maddelerin aynısı beşiktaş için de geçerli. bize ali sami yen arazisi için stad yapmaya izin vermeyenler, devlet ve saray hazinesine ait olan toprakların üzerine stad yapılmasına izin veriyor. uefa'ya sahte belge yollayan takım beşiktaş, başkanı yıldırım demirören tff başkanı oluyor. nasıl amk nasıl ?

    her türlü pisliği dolandırıcılığı yapan onlar yıllardır. lan gidip alın şu caner'i. içimiz soğusun lan. ben bayılmıyorum caner'e. bakın tekrar söylüyorum. caner erkin ve gökhan töre'nin transferi sırasıyla aziz yıldırım, yıldırım demirören, fikret orman, a, b, c, x, y, z ve bilimum şikecilere atılacak olan tokattır. caner gelirse ben galatasaray'ı tutmam ne demek ya. daha da çok tutarım. daha da çok desteklerim.

    tamam delikanlıyız. bir kere laf söyledik, bir daha gelemez bu kulübe. ee güzel kardeşim sen delikanlısın ama adamın karısı, özel yaşantısı hakkında demediğini bırakmadın zamanında. hangi delikanlı elalemin karısı kızı hakkında konuşur oldu.

    bomba transferdir. inşallah gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın