resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 121
    fizik gücün bu kadar ön plana çıktığı bir ligde her türlü iş yapabilecek oyuncu. ayrıca top dağıtma, arkasındaki oyunculara pas verebilme özelliği de var. burak yılmaz'ın en büyük eksiği bu. bonservisi de yokmuş. bence makul bir transfer olur. yaşlı yıldızlara para vereceğimize sistemi işletecek, arkadaki oyuncuları rahatlatacak bir oyuncuya yatırım yapmak daha makul. galatasaray gibi ileri ucu çok yumuşak bir takım için özellikle pres gücü konusunda ciddi katkı verebilecek bir isim. bence yetenekli ve yumuşak isimler yerine kuyt gibi bir adam olmalı forvette. rakibi kemirecek, fizik gücü yüksek... galatasaray bunun eksikliğini çok yaşadı bence bu sezon. jardel her geleni gol yapıyordu, kaçırdığı gol yoktu neredeyse, ama takıma katkısı hakan şükür'ün yarısı kadardı.

    sözlüğün fikirlerine genel olarak itibar etmiyorum ayrıca. burada elmander de, culio da beğenilmiyordu gelmeden önce. açın bakın.

    drogba'nın sol bacağı etmez. bu doğru da, drogba'nın sol bacağı edecek futbolcular kaç milyondan başlıyor? bonservis bedeli de yoksa, fiyat performans açısından alınabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın