resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1553
    (bkz: karıyı boşa da gel)

    gelirse formamın arkasına ismini yazdıracağım oyuncu değil tabi ki. bokunu çıkarmamak lazım ama yine de gelmesini acayip istediğim futbolcudur.

    adam türkiye'nin en iyi sol beki. liverpool ve daha bilmediğimiz nice kulüpleri peşine takacak kadar iyi. bonservisi de elinde. ayrıca türk. bu şartlar altında galatasaray'ın talip olmasından doğal ne olabilir ki?

    fenerli olmasından bahsediyoruz. burak yılmaz kuşgillerden bjk'yi tutuyor. aslan gibi de oynuyor.

    caner'in sert oyunundan bahsediliyor. riera yaparken kaç kişi böyle olur mu dedi? hadi birkaç kişi söyledi ne kadar sesimiz çıktı? ya da melo küçük enişteye diziyle kalçasına acayip sert müdahale yaptığında kim bu yanlıştır dedi? dilini çıkarmasının etik olmadığını kim dillendirdi? sonra melo çıktı ne dedi? hakem oradaydı, yanlış bir şey görseydi kırmızı kartı verirdi dedi.

    aynen öyle. futbol artık böyle bir oyun. futbolcunun hakan şükür gibi terbiyeli olmasının hiçbir faydası yok. hakeme göstermeden her hareketi yap. kuralına göre oyna. melo ol. caner ol. emre ve volkan olma. çünkü onlar sistem açığından faydalanan zeki oyuncular değil. karaktersiz insanlar.

    neyse konuyu dağıtmayayım. oyunu kuralına göre oynamak dedik, öyle saça böyle tarak dedik. işte bu yüzden caner'i almamız lazım. fener'e, tff'ye, aziz'e öyle saça böyle tarak diyebilmek için almamız lazım.

    ki şimdi düşündüm caner hiçbir terbiyesiz açıklamada da bulunmadı. kötü bir röportaj vermedi bize karşı. bazen de bokunu çıkarmak lazım diyorum ve artırıyorum. gelir bizde adam gibi top oynar şampiyon olursak bir dahaki sene formamın arkasına caner etkin yazdıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın