resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9449
    barcelona kendisini alırsa kahkaha'yı basarım. hele bir de 41 milyon euroluk fesih bedeli vereceklermiş :(

    büyük konuşmayayım ama ben pek olası görmüyorum. arda şu anda dünya üzerindeki en overrated türk falan olabilir. fena oynamıyor ama abartıldığı kadar değil, atletico'nun bu seneki başarısında payı çok az demiştim evvelden hala aynı görüşteyim, zira la liga yılın 11'ine (şu an tam sayıyıyı hatırlamıyorum) atletico'dan 6-7 oyuncu girmesine rağmen arda girememiş.

    oysa ki arda'nın türkiye'de sanıldığı şey "atletico'nun efsane 10 numarası yea, sırtına alıp taşıyor yea, kesin barça basar 40'ı alır yea".

    haha yok ulan öyle bir şey.

    edit: yılın la liga resmi en iyi 11'ine seçilen atletico oyuncuları: curtois, gabi, juanfran, koke, diego costa, filipe luis, godin. toplam 7 oyuncu içlerinde arda yok. demek istediğim arda tabi ki kötü bir oyuncu değil ama türk medyası öyle bir lanse ediyor, her kanalda röportajlar, gazetelerde manşetler, haberlerde ilk sıralar, hepimiz fena gaza geliyoruz doğal olarak, ulan diyoruz bu arda herhalde dünya yıldızı bildiğin atletico'nun başarısının arkasındaki adam ama hakikaten yanılıyor ve abartıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın