• 40
    real madrid carlo ancelotti ile bu sene şampiyonlar ligine kilitlenmiş durumda, sezon başından beri ispanya kral kupası performansları ve lig performansları şampiyonlar ligi performanslarının gerisinde kaldı; atletico madrid de kesinlikle lig şampiyonluğundan daha fazla bu kupayı istiyordu ancak şampiyonlar ligi performansları ile lig performansları arasında real madrid kadar büyük bir fark yok.

    atletico madrid futbolcuları son yıllarda gerek uefa finalleri gerek kral kupası finalleri ile final oynama tecrübesi edindiler ancak şampiyonlar ligi finali için bu tecrübe kafi olacak mı tartışmalı, real madrid kadrosu ise bunun aksine şampiyonlar liginde sürekli çeyrek ve yarı finaller oynuyor.

    genel form olarak atletico madrid daha formda gözükse de yukarıda belirttiğim gibi real madrid şampiyonlar liginde bu sezon çok başka ve carlo ancelotti bu real madrid ile bu kupa*yı kazanmayı çok istiyor bu sezon başından beri belli.

    bu güne kadar real madrid'i sadece barcelona'nadan daha az nefret ettiğim için destekliyordum, bu maçta gönlüm atletico madrid tarafının kazanması yönünde ayrıca arda turan gibi bir etki de mevcut*.
    atletico madrid la liga şampiyonluğu ile bir öz güven elde etmiş oldu ancak bu sadece real madrid'in kupayı kazanma oranını düşürdü favori hala real madrid bana göre.

    cumartesi akşamı güzel bir maç olur, umarım arda oynayabilir ve umarım sürpriz takım olarak atletico madrid kazanır. ama unutmamak gerekir ki galatasaray haricinde iki takımın oynayacağı bir final maçıdır; bu maçta kim kimi destekliyor önemsizdir; başkalarının kalbini kırmak, başkalarına hakaret etmek gereksizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın