resim
Mevlüt Erdinç
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 219
    yabancı sınırından dolayı sakatlık, formsuzluk yada taktik değişiklik sebebiyle değişiklik yapacağımız yerli forvetin yerine yine bir türk oyuncu girmesi gerekiyor. çift forvetle sahaya çıktığımızda bunlardan en az birinin çizgiye yaklaşıp oyunu açabilen, atılan pası ayağından 2 metre açmadan kontrol edebilen, top sürerkenki hızı topsuz hızının yarısına düşmeyen bir oyuncu olması gerekiyor. tek forvetle oynarken de olması gereken bu aslında ama tek forvetle başka varyasyonlar da mümkün.

    mevlüt kesinlikle burak'ı umut'tan daha iyi yedekleyebilecek bir oyuncu, topa olan hakimiyeti ve pas oyununa yatkınlığı ise üst düzey olmasa da her iki türk forvetimizin de üzerinde. fizik olarak kesinlikle stoperler arasında ezilecek bir oyuncu değil. gol yönünden kısır sayılabilecek ligue 1'de belirli bir standardın altına düşmeden oynuyor. her yıl minimum hedefi şampiyonlar ligi'nde ilk 16 olan bir takım için ideal bir forvet mi? -kesinlikle hayır. yabancı sınırı mevcutken rotasyonda katkı sağlar mı? kesinlikle evet.

    galatasaray ya da fenerbahçe'ye olası transferi bakış açımızı değiştirmemeli, net bir şekilde "nasıl kaçırırız!?" denilen eren derdiyok'tan vasıflı bir futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın