resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 258
    burada para babası övecek değilim, kendi değerlerime de aykırı zaten böyle bir hareket fakat söz konusu fotoğraftan hareketle kimin kimin kucağına oturduğunu analiz etmeden önce vasat üstü iktisadi ve politik bilgiye sahip olmak gereklidir diye düşünüyorum. zira; kucağa oturtan ve oturan sizi düşündüğünüz gibi olmayabilir.

    bunun yanı sıra; ali koç veya koç ailesi, gezi parkı protestoları sırasında göstericilere otelinin kapılarını açtığında niçin bu kadar yüceltildi iyi düşünmek lazım. yüceltildi çünkü; para babası bir adamdan bu derece insani bir hareket dahi beklenmiyor esasında. bu nedenle; oldukça sıradan olan, işin özünde bir insanlık vazifesi biçiminde nitelenecek bir eylem bizim hayata karşı oynanmış algıları ile tutum geliştiren çocuklarca epey bir yanlış anlaşıldı. sanırım bu çarpık tutumlar üzerinden üretilen argümanlar da, onlara yöneltilen aynı çarpıklıktaki cevaplar da beni ve benim gibi olanları aynı derecede rahatsız ediyor. bu satırları da esas olarak bu nedenle yazma ihtiyacı duyuyorum.

    son olarak; fenerbahçeli kimliği nedeniyle pek çoğumuz için değerlendirmeye bir sıfır geriden başlanılan bir insan olsa da, toplumsal yapıdaki yeri, rolü, doğrudan ve dolaylı etkileri göz önüne alınınca inan kıraç, ünal aysal veya faruk süren ile aralarında teorik olarak bir farklılık yoktur. varsa dahi; bu farkı yaratan galatasaraylılık veya fenerbahçelilik olmamalıdır. elbette otuz dört maçın, doksan dakikanın, ikili eşleşmelerin veya bir penaltı atışının dünyanın altını üstüne getiren, insanlara kan ağlatan pek çok meseleden çok daha hayati olarak algılandığı bu mecrada bunu dile getirmek benim için biraz "riskli" bir şey oldu ama doğru bildiğimi söylemekten geri kalmayayım istedim.

    yukarıdaki fotoğraf: https://gss.gs/3uY.jpg

    yukarıdaki fotoğrafta iki kötü adam var. bir tanesi bu hali kamufle edebilecek kadar zarif pelerinler kuşanırken; diğeri bunu sağlayabilecek irade, zeka ve kabiliyetten yoksun, düz kötü. aralarındaki fark bu. periyodik olarak kucak kucağadırlar, doğalarının gereğidir bu vaziyet. üzerinde çok durmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın