resim
Mevlüt Erdinç
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 212
    kendisinin transfer haberini tıklarken insallah galatasaray yazsın diye bekledim ama tabiiki yine altından fenerbahce cıktı.

    kendisini umutla karsılastıran arkadaslar var. umutla benzer tek noktaları her sene ortalama 10 gol civarı atmaları yani bir forvet icin 20li gollere ulasma ihtimallerinin dusuklugudur. onun dısında mevlut top kontrolu pas oyununa katkısı ile umuttan kat kat daha iyi bir oyuncudur.

    ancak bizim icin daha önemli bir durum var. bizim yerli kadromuz hala bu yeni kurala tam uygun degilken inatla kaliteli yerlilerden uzak duruyoruz. ve daha kotusu bu yerlileri kapanlar da besiktas ve fenerbahce oluyor. hem sen guclenemiyorsun hem de rakibin gucleniyor. 2 gol yiyorsun bi anda.

    biz hala turgut dogan sahini alalım. tıpkı salih gibi kenarda otursun olan da giden paralara olsun. bizim icin en yapılması gereken mevlutu almak, ustune de umutu bir miktar para ile birlikte olcan karsılıgı alabilmek icin calısmalara baslamaktır. yerli kalitemizi yukseltmek yerine elimizdekilerin bi lacivert versiyonunu kadroya katmak bize hicbirsey vermiyor sadece kadro şişkinligi yapıyor. gorduk işte gecen devre arasında olanları.

    bu tarz oyuncuları ise inatla en buyuk rakibimiz fenerbahceye kaptırıyoruz. olacak gibi değil. sen istersen dunyanın en iyi 5 yabancısını yanyana oynat, türklerin de en iyi olmadıgı sürece anlamı kalmıyor bunun. ki bize elzem olmasaydı bile tum yabancı forvetlerini afrika kupasına gonderecek olan fenerbahceye darbe indirmek icin bile elzemdi bu transfer.

    mevlut süper bir oyuncu değil, ama bu şartlarda kritik bir oyuncu. alper de kritik bir futbolcuydu. olcan ve gökhan töre de kritik futbolcular. bir futbolcunun önemi sadece onun ne kadar iyi olduguyla ölcülemeyecek bu sezon, ne kadar alternatifsiz olduguyla ölcülecek. ve galatasaray alternatifleri tukenmeden harekete gecmeli. yoksa pişman olacagız arkadaslar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın