resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5766
    van gaal'in united'la imzalamasi sonrasi ismi gecmeye basladi.ben her ne kadar van gaal'in daha genc isimleri transfer listesine alacagini dusunsem de iyi bir dunya kupasi performansi sonucunda teklif gelebilir sneijder icin.

    galatasaray acisindan bakilirsa sneijder'in 2 yil daha sozlesmesi var. gelirken yaptigi roportajlarda turkiye ve daha sonrasinda amerika'yi dusundugunu soylemisti pek cok kez. sneijder profesyonelliginde bir oyuncu icin bu plani surdurmesi sasirtici olmaz, bence galatasaray'la kontratini bitirdiginde ayrilacaktir.

    diger yandan sneijder ayrilmak ister mi, pek emin degilim. 28 yasinda turkiye'ye transfer olan bir oyuncunun avrupa'ya hele ki epl'ye donme hevesinin olacagini pek sanmiyorum, ozellikle vangaal gibi bir hocayla united gibi korkunc bir sene gecirmis bir takimda... ideal bir senaryo gibi gorunmuyor bana. tabi isin icinde para da var. sneijder vakt-i zamaninda united'la ucuk maas istegi yuzunden anlasamamisti, ancak 1.5 sene sonra o zaman konusulan paralardan daha azinda galatasary'a imza atti. bu durumda gelecek teklif maddi olarak doyurucu olursa ingiltere'yi isteyebilir.

    kulup acisindan bakinca sneijder'le yollarin ayirabilecegini dusunuyorum acikcasi. galatasaray finansal fair-play yuzunden basini sikintiya soktu, 200bin euroluk ceza cok gostermelik oldu ama gelecek icin bir uyari mahiyetinde aslinda. yabanci siniri filan da malum. 15 milyonluk bir teklife hayir demek cok zor olacaktir. burada tek engel taraftarin tepkisi olur zira sneijder zaten bir firsat sonucu gelmisti, bu kalibredeki oyunculari oyle isteyip almak diye bir sey sozkonusu degil. bir firsat olusur, yildizlar ayni hizaya gelir, teklifi yaparsin ve gelirler.

    neyse... sonucta guzel bir turnuva gecirsin basarili olsun, gerisini dusunuruz herhalde. oyuncuya teklif gelmesi kotu bir sey degil sonucta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın