resim
Turgut Doğan Şahin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 148
    bu tarz futbolcuların kenarda dursun mantığıyla alınmasına karşıyım. çünkü bir kere transfer edildilermi artık kadronuzda yer alırlar, yani varlardır. siz kaçıncı alternatif gözüyle bakarsanız bakın bir şekilde planlarınız dahilindedirler. işte mustafa sarp, işte cihan haspolatlı. bir de bakmışsınız ki kader sizi onlara muhtaç etmiş. bu adamlar galatasaray'a senelerce zarar verdiler. alternatif olsun diye alındılar, belli mevkileri bir şekilde doldurdular ve başbelası oldular takıma. düşünebiliyor musunuz siz, elano yedek beklerken mustafa sarp'ın ilk 11 çıktığı bir ütopya yarattık biz.

    anadolu takımları için bile ortalama sayılabilecek böyle adamları fırsat transferi diyerek alacağımıza ona vereceğimiz yıllık ücreti avrupa ülkelerindeki türkleri gözleyecek 3-4 scout'a ödesek eminim çok daha faydalı olacaktır.

    turgut doğan şahin lan bu... kimse kusura bakmasın ona tanıyacağım şansı koray günther'e tanırım, emre çolak'a tanırım, ibrahim coşkun'a, emrecan coşkun'a tanırım, oğuzhan kayar'a tanırım, berk ismail ünsal'a tanırım... türk kontenjanını bu şekilde arttırmaya çalışırım. en kötü engin baytar'ı geri kazanmaya çalışırım.

    kenarda dururken ses çıkarmayacak, fakat oyuna girdiğinde de sıçıp batıracak adamla galatasaray'ın işi olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın