resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9391
    yazacaklarımın kısa özeti:

    ne olduysa oldu; yolu açık olsun. daha büyük başarılar elde etsin. ama sakın galatasaray taraftarı korumadı denmesin. bu aşağılık bir yalandır. düşmana hizmet eden bir düşüncedir.

    okumak isteyene:

    herkesin taraftarlığı, karakteri kendine. benim gibi adamlar da çoktur şu galatasaray taraftarı denen kitle içinde. ben hiç yuhlamadım arda'yı. bunu yapma hakkım olmasına rağmen yapmadım. sevmiyorum sarı kırmızı renge kötü tepki vermeyi. verebilenin kendi tercihidir.

    arda'nın işleri yolunda gitti. gitmeseydi; başka bir hikaye izliyor olacaktık. gitmesine tepkim yoktu. er geç gidecekti. aöa neden 9 ağustos'ta diye sormuştum ta ne zaman hala cevabı yok. ben bu soruya kabul edilebilir bir yanıt almadıktan sonra takımımda görmemeyi tercih ediyorum. ama allah yolunu da açık etsin. kötülüğünü istemek galatasaraylıya yakışmaz. galatasaray arda'dan büyüktür, taraftarı da buna göre davranmalıdır diye düşünüyorum.

    geçen bir programa bağlandı arda. duygusal olduğundan falan bahsetti. ahmet çakar özür diledi. beni yanılttın dedi. arda da "hocam sizin türk futboluna emeğiniz tartışılmaz sizle aram kötü olamaz" diye karşılık verdi. futbol dışı hadsiz eleştirilere sitem etmiştim dedi. sinan engin, ertem şener yağlama turlarına geçtiler. hatırlayın arda basına verdiği veda toplantısında herkesle helalleşti. gözümün önünde hala, süleyman rodop'a takıldı, hakkımda çok atıp tuttun ama affettim demeye getirdi.

    onun psikolojisini çökertenler, seks yaptığı için sakatlandı diyenler, kız arkadaşına laf edenler helalliklerini aldılar, o zaman ve de şimdi... ahmet çakarlar, erman toroğlular, rıdvanlar, ertemler, azizler hepsi mutlu şimdi.

    bi tek galatasaray taraftarı(nın bir kısmı) değil. neden? çünkü yarıyolda bıraktı arda. kimse çocuğu kaçırttınız, korumadınız martavalı okumasın. bu adama sinema bestesi yapanlar ultraslan'dı. ultraslan'ın ne olduğunu ilgi gösterilmeyen maçlarda görüyoruz, kale arkasında 3-5000 adam. arda'nın içli dışlı olduğunu bildiğim ultraslan. şu ne olduğunu bildiğimiz ultraslan.

    benim gibi onbinlerce galatasaray taraftarı ise defalarca tekrarlıyorum defalarca alkışladı arda'yı. destek verdi. başını eğdiğinde kalk dedi. ona hakaret edene küfretti.

    bakmayın madrid meydanındaki kalabalığa. kat kat fazlası bağrına bastı arda'yı burada. ite köpeğe karşı önünde durdu. emre abi'sine, acun abi'sine rağmen yaptı bunu.

    aldanmayın arkada duygusal müziklerle hazırlana videolara. galatasaray taraftarının 1 tanesi yuhladıysa 1000 tanesi alkışladı. o ise normalde başlamış olması gereken ligin şike nedeniyle sarkmasına denk gelen bir uzatma zamanında gitti yurtdışına. apar topar riera'ları aldık unutmayın. fatih terim gideceğini bilsem culio'yu tutardım dedi. ahmet çakır fatih terim'in üzgün ve hayalkırıklığına uğramış halin, florya'daki durumu negatif ifadelerle anlattı gs tv'de. ne zor zamanlardı bir hatırlayın. bizim de işler iyi gitti. yoksa bambaşka bir hikaye izliyorduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın