resim
Turgut Doğan Şahin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 137
    yigit ve ahmet ilhan'dan farkli bir yere konumlandirdigim, galatasaray icin faydali olabilecegini daha ankaragucu'nde ilk ciktigi zamanlarda belirtmis oldugum futbolcu.

    yigit ve ahmet ilhan rakibini hiziyla gecmeye calisan, hantal turk defans oyuncularinin kotu yer tutmasindan ve onemsiz maclarda kolay konsantrasyon kaybindan faydalanip sukse yapmis oyuncular. turgut ise rakibini hiziyla degil, iki yone yapabildigi calimlarla geciyor. bu tek basina yeterli bir ozellik olmasa da pas atarken erkan zengin'den daha istikrarli olabilecek bir ozelligi var, daha yumusak pas stili.

    su haliyle ilk 11'i zorlamasi da zor gibi gorunuyor, fakat bu kimseyi yaniltmasin. amrabat'tan cok daha fazla isimize yarayabilir. bu cocuk hakan calhanoglun'dan daha hizli, daha esnek. hakan'dan iyi demiyorum sadece cocugun bu ozelliklerinden faydalanmamiz gerekiyor diyorum. cunku takimin ofansinin hizi cok kotu durumda. aydin ve bruma geldiginde bu duzelecektir ancak olasi bir sakatlik ya da formsuzluk durumunda statik oyunculara mahkum kalabiliriz.

    en formda sezer, ozer ve alper yerine turgut'u tercih ederim. ayni engin gibi klasik turk futbolcusundan farkli ozellikleri var.

    turgut gibi klasik turk futbolcusundan farkli bir diger kanat oyuncusu da aydin karabulut. ikisinin de galatasaray'da ise yarayabilecegini dusunuyorum. hiziyla olmasa da fizigi ve dengesiyle fark yaratabilecek diger bir kanat oyuncusu da sefa yillmaz. bunlardan en az birini almak takim icin yararli olabilir.

    ydt'ye not: turkce klavye degil bilgisayarim:/
App Store'dan indirin Google Play'den alın