• 6
    beyinsizdir. ayrıca truva yaptık diye övünen terbiyesizler yüzünden 18 mayıs 2014 mersin idmanyurdu samsunspor maçında samsunspor takımı taraftarından yoksun oynamıştır. haa ama suç yıldırım demirören ile mersin idman yurdu'nun. neymiş neden ceza varmış ? neden olmayacak amk. sen rahat durmazsan takımın final maçında yalnız kalır. ama suç mersin'in amk. aljdsgahjsdgahjsda.

    hayır bide çocuğuyla falan maça gelmiş adam. truva yapıyor. ulan manyak mısın git bir köşede otur. orada kendini bilmez bir sürü mersin taraftarı var. bir tanesi fark etseydi bir yerinizden formaları ne olacaktı amk. o onu bıçaklayacak, bu bunu. alkış amk. mersin taraftarı da bunları görüyor sahaya giriyor. gidecek onları dövecek orada. kara murat kadıköy baskını amk. bu tür adamların hepsi takımına zarar işte. a, b, c, x fark etmiyor.

    edit: yazalı 10 dakka oldu ofsayt dolmuş amk. ofsaytlayanlar samsunspor destekçileri akljdhslakjsdhakjshd. size her şey müstahak amk. kendini bilmez gerizekalı bir taraftar gurubu yüzünden gidip şehirlerinin takımlarını destekleyemediler burada entry ofsaytlıyorlar. bank asya birinci lig haydi herkes stada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın