resim
Joleon Patrick Lescott
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:İngiltere U21
Yaş:41
Uyruk:İngiltere
  • 54
    mevcut 5+3 kuralında ancak yedek oyuncu olarak oynatabileceğimiz oyuncu. ilk 5 yabancı tercihine ''muslera, telles, sneijder, melo, bruma veya konuşulan forvet transferi'' olarak baktığımızda 2 stoperi yerli olarak tercih etmemiz gerekecek.

    yedek kulübesinde kendisine yer bulabilir fakat bu da çok anlamsız olur zira iki yerli stoperden birinin yerine doğrudan oyuna giremiyor. çünkü yine kontenjana takılıyor. ancak çift değişiklik yaparak oyuna dahil edebiliyoruz yani.

    ''arada telles'i yedeğe çekeriz onun yerine lig maçlarında oynar. şampiyonlar ligi maçlarında ilk onbir oynatırız.'' diyorsanız çok gerekliliği olmasa da ben de katılıyorum.

    fakat elimizde zaten aurelien chedjou, dany nounkeu gibi yabancı stoper oyuncularımız var. hele de chedjou'ya yüksek bir bonservis bedeli ödedik ve geride bıraktığımız sezondaki performansı tam bir kafa karışıklığı* yarattı. taraftar gönderilmesini istemediği sürece ya da iyi bir transfer teklifi gelmediği sürece yönetim bu yatırımı tek sezonda çöpe atmayacaktır.

    ben de hava hakimiyeti iyi olan tecrübeli bir yabancı stoper istiyordum. fakat bu transferin gerçekleşme ihtimali 5+3 kuralıyla birlikte iyice azaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın