• 140
    almanya'nın üst düzey bir santraforu olmuş olsaydı dünya kupası şampiyonluğu için tek favorim olurdu. cl'de ispanyol futbolunun panzehirini bulmuş almanlar dünya kupasında da bunun üstesinden gelir ama forvet bölgesinde iyi bir golcüleri yok. orta sahanın baskıcı ve hızlı futbolu, kanatların işlemesi, savunma ve kalenin verdiği güven güzel ama forvette sıkıntı yok değil. tüm bunlara rağmen 3 adaydan birisi kesinlikle almanya'dır.

    diğer favori yine santraforsuz brezilya. hem ev sahibi hem de daha kompakt oynayan, takım oyununa daha yatkın olan brezilya da ciddi favoridir ama santraforsuzluk onlarda sıkıntı yaratabilir. diego costa'yı ispanya'ya kaptırmaları onların en büyük salaklıkları oldu.

    3. favori ise diego costa'yı almalarından ötürü ispanya. şimdi tam anlamıyla iyi takım olduklarını düşünüyorum. torres bazen yetersiz kalıyordu. costa tam anlamıyla bir santrafor. oyun sıkıştığı anda costa-torres çift forveti bile oyunu koparabilir. hatta yükselen formuyla negredo da var. kanatlarda zaten ispanya gayet iyi.

    süpriz ise bireysel olarak iyi futbolculara sahip olan belçika takımını görüyorum. eğer takım oyununu başarabilirseler iyi iş çıkarabilirler.

    gönlüm ise cr'nin takımı portekiz'den yana. sırf cr7 bu zamana kadar çalışmasının karşılığını alsın istiyorum. hele hele playoff maçında isveç karşısında gösterdiği performans için bile portekiz'i tutuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın