• 243
    subat ayında chelsea maçı ile başlayan birlikteliğimiz, zaman içerisinde büyüyerek devam etti ve galatasaray sözlük izmir olarak o günden bugüne 3 ayda yaklaşık 30-40 tane zirve gerçekleştirdik.

    bunların içerisinde halı saha maçları, futbol, bay-bayan basketbol maç zirveleri, pes zirveleri, mangal zirveleri, asker geceleri, doğum günleri, hatta bazen sadece galatasarayı konuşmak, biraraya gelmek ve kafa dağıtmak için buluştuğumuz günler oldu. bir süre başlık açarken, daha sonra haftada 2-3 zirve birden yapmaya başladığımızda başlık açmamaya karar verdik. her ne kadar sürekli zirve yapmamızdan rahatsız olanlar olsa da, biz galatasaray sözlük adına izmirde bir kültür oluşturduk ve bu kültürün izmirli sözlük yazarları ile etkileşiminden de zevk duyarız.

    o günden bu güne zirvelere katılan arkadaşların sayısı toplamda 20-25 civarında. içlerinde ömrümün sonuna dek görüşeceğim ve tanıştığıma çok çok memnun olduğum insanlar, edindiğim dostlar arkadaşlar var.

    bu kültürü bundan sonra da devam ettireceğiz ve mümkün olduğunca galatasaray sözlük yazarları olarak elimizden geldiğince maçlarımızı birarada izleyecek etkinliklerle biraraya geleceğiz.

    bu sezon son kez alsancak popcorn'da 19:00 da kayseri erciyesspor maçını hepbirlikte izleyeceğiz. imkanı olan arkadaşları bekliyoruz.

    bu sezonu kapatıyoruz, önümüzdeki sezona daha güçlü ve daha birlikte giriyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın