• 8060
    (bkz: ak parti'yi savunan galatasaray'a düşmandır)

    bu kadar da basit bu durum. aksini iddia eden uzunca, düzgün bir biçimde, neden sonuç ilişkileri ile vergi hadisesinden şike meselesine, stat üzerinde yaşanan gerginliklerden aylarca bir üst geçit dahi yapılmayan, yolu çamurlu bırakılan otopark yollarına uzanan hacimli, dört başı mamur bir yazı ile cevap vermek zorundadır.

    diğer konulara girmedim bakınız hiç. cüzdanını secde edip menfaatine tapan, kendini "allah" sanan tanrı kompleksli, babasından yediği dayakların acısını tüm bir ülkeden çıkaran, ciğeri beş para etmez, lüzumsuz bir adamın peşinden "allah" diyerek gitmenin cahillikle mi, salt kötülükle mi niteleneceği; söz konusu yazarların da kendi hayallerini ödüllendiren içi boş, objektif duruş adı altında apoloji ve ad hominem dışında hiçbir yolla hiçbir şeyi tartışamayan, hiçbir meseleyi hakkıyla öğrenememiş, bu hatası yüzüne vurulduğunda da kendisinin ötelendiğini düşünen lüzumsuz insanlar olup olmadığı gibi konuları sözlük formatından ötürü deşmeden bıraktım.

    evet, siz bu kötülüğe ve cahilliğe dört elle sarıldıkça içinde bulunmak istediğiniz her yerde, imrendiğiniz her ortamda dışlanacaksınız.

    bu kadar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın