resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 169
    herkes gökhan töre, olcan adın ve hakan çalhanoğlu gibi isimlere odaklanmış durumda. evet doğru ancak tarık da unutulmaması gereken bir isimdir bana göre. malumunuz 5+3 kuralı da kesinleştiğine göre bence kadroya katmamız gereken oyuncu.

    7 mayıs 2014 galatasaray eskişehirspor maçında da gözüme en çok çarpan isimlerdendi. sağda ve solda oynayabiliyor adam. joker oyuncu olarak bence çok işimize yarayabilir. hiç ihtiyaç yok demeyin. sezonda 50 civarı maç yapıyoruz. alternatifli ve yerli kalitesi yüksek bir kadro kurmalıyız. bakın sezon başı fenerbahçe'yi 546521 tane orta saha oyuncusu varken alper potuk'u almasıyla eleştirdik fakat hem bizim almamıza engel olarak güçlenmemizi engellediler hem de orta sahada çok geniş bir rotasyona sahip oldukları için orta sahadan çok iyi performans elde ettiler. biz ise koca bir sezonu selçuk ve melo ikilisiyle geçirdik ve formsuz oldukları zamanlarda alternatifleri olmadığı için zaman zaman kötü oynamalarına göz yummak zorunda kaldık. şimdi de biz tarık'ı alarak hem yerli rotasyonunu genişletmeli ve başkasının almasına mani olarak faydalanmasını engellemeliyiz. bayern münich taktiği gibi yani. bu 5+3 kuralı bunu gerektiriyor zira.

    tarık, olcan, hakan, töre ve inler gibi oyuncular eğer ki transfer olacaksa mutlaka bizim takımımıza transfer olmalı. ancak bu şekilde bu 5+3 denen saçma düzene çomak sokabiliriz. biz gerekli hamleleri yapalım da, ondan sonrasını onlar düşünsün. yeter ki yönetimimiz bu sezon aynı hatalara düşmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın