resim
Turgut Doğan Şahin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 116
    linki açamayan arkadaşlar için:

    gaziantepspor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmiş. gaziantepspor konu hakkında aşağıdaki açıklamalarda bulunmuş:

    "sözleşmeli oyuncumuz turgut doğan şahin'in aramızdaki profesyonel futbolcu sözleşmesini tek taraflı feshettiğini bugün öğrendik. fesih ihbarnamesine göre fesih sebebi, turgut doğan şahin'e 30 nisan 2014 vade tarihli bono tutarının taraflar arasındaki protokol hükümlerine uygun ödenmemiş olmasıdır. söz konusu protokol ile turgut doğan şahin'e tanınan fesih hakkı iki gün ile sınırlıdır ve en geç 12 mayıs 2014 tarihine kadar kullanılması mümkündür. ancak, turgut doğan şahin fesih ihbarını hak düşürücü süre dolduktan sonra keşide etmiştir. sadece bu durum dahi oyuncu tarafından yapılan feshin haksızlığı neticesini, dolayısıyla sportif ceza ve tazminat sorumluluğunu doğuracak mahiyettedir."

    anılan bono tutarının turgut doğan şahin'e ödendiği vurgulanan açıklamada, "futbolcumuzun hataya dayalı bir fesih ihbarında bulunduğu inancımızla kendisine sözleşmeyi ihya etmek üzere kulübümüze başvurması yönünde ihtarda bulunulacaktır. turgut doğan şahin'in talebimize uygun cevabı vermemesi halinde sportif ceza ve tazminat başta olmak üzere tüm yasal haklarımızı yetkili merciler önünde talep etmek zorunda kalacağız" ifadesinde bulunuldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın