• 493
    üzüntümden, nefretimden, sinirimden yerimde duramıyorum, küfür edeceğim şimdiden kusura bakmayın.

    memleketin gördüğü en büyük maden faciası yaşanmış.

    twitter'da sosyal medyada anasını bacısını siktiğim orospu çocukları hala "halkınbaşkanı rterdoğan" gibi hastaglerle herife sevgi gösterisinde bulunuyorlar. soma holding başkanının adını bilseler ona da sevgi gösterilerinde bulunacaklar, yedirtmeyiz diyecekler piç kuruları.

    manisa belediye başkanı 157 işçimiz öldü diyor, anında afaroz ediliyor adam. malum kendisi akp'li değil, mhp'li. diğerleri gibi susmadı, bilgi verdi diye yalancı, provakatör ilan ediliyor. saatler sonra bakan olacak sakallı çıkıp benzer bir rakam verdiğinde belediye başkanı yeterince itin götüne sokulduğu için kimse 1 gram utanma göstermiyor.

    medyaya kalsa kimsenin burnu kanamadı. ulan sakallı bakan bile geç de olsa 151 evladın ölümünü duyurdu, allah zannettikleri başbakanlarından emir almadıkları için hala "sadece 17 kişi öldü" haberini yayınlayan var.

    siktiğiminin ülkesinde rte "öldü" demeden adam bile ölemiyor, ölenin adı bile söylenemiyor.

    manisa milletvekillerinden birisi araştırmış, uğraşmış soma ile ilgili güvenlik tedbiri alalım diye teklif sunmuş, hiç bir vekil çocuğunu zengin etmeyeceği için siklenmemiş.

    olaydan sağ kurtulan işçi "rutin denetimlerde muhabbet, alem yapılıyordu, kimse sallamıyordu denetimleri" diyor ama hala 1 kişi bile sorumluluk üstlenmiş değil.

    mezun olduğum okulun sigara karşıtı olmaktan başka bir olayı olmayan, imza istemeye gelenlerin notlarını yükselten gavat bir hocası çıkıp yavşak yavşak konuşuyor,şirketi savunuyor. neden çünkü madenin sahipleri ile iyi ilişkileri var.

    sonuç olarak ne olacak biliyor musunuz, 1 kişi bile sorumlu olmayacak, 1 kişi bile istifa etmeyecek, 1 kişi bile özür dilemeyecek. ölenlerle "güzel öldüler" diye dalga geçilecek ve bu cinayetin en tepeden en aşağıya kadar bütün sorumluları yarın hayatlarına aynen devam edecek.

    olur da yarın rte hazretleri soma'ya teşrif ettiğinde 1 tane işçi tepki gösterecek olursa, o işçiye iktidarın köpeği polis gaz sıkacak, karbonmonoksitin öldüremediği işçiyi belki polis öldürecek. basın bildirisi okuyacak diğer bir işçi koministlikle, dinsizlikle, darbecilikle suçlanacak. ben de bunları yazdığım için ülkedeki milyonlarca "oy verdiği partinin köpeği olmuş" şerefsizler tarafından "siyaset yapmakla" suçlanacağım.

    ben böyle milletin, böyle siyasetin, böyle şirketlerin, böyle iktidarın, böyle bürokrasinin, böyle iş güvenliğinin, böyle profesörün, böyle yetkililerin, böyle medyanın gelmişini geçmişini sikeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın