resim
Tolga Zengin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:40
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 284
    --- alıntı ---

    galatasaray'dan beşiktaş'a kiralanan dany, siyah-beyazlılardan 600 bin euro alacaktı. ama ona ligin bitimine 2 hafta kalaya kadar sadece 120 bin euro ödendi.

    beşiktaş'ın dany serüveni resmen olmasa da bugün bitti. dany öğle saatlerinde beşiktaş'ta futbolun önder özen'e giderek özür diledi.

    özen'e "özür dilerim. beni buraya siz getirdiniz. sizi mahçup ettim. ama bilmenizi istiyorum ki kötü niyetli değildim. sadece ödemelerim yapılmadı. ben birikimi olan bir oyuncu değilim. ödemelerim vardı. yapamadım. sorunlar nedeniyle konsantre olamadım" diyen dany, böylece beşiktaş serüvenini noktaladı.

    dany'nin beşiktaş'tan 6 ay için alacağı 600 bin euro'un sadece 120 bin euro'su ödendi. geçen cuma için kendisine 'ödeme sözü' verilmişti. ödemeler cuma günü yapılmayınca teknik direktör slaven biliç cumartesi günü dany'ı ümraniye'de yanına çağırdı. "özür dileriz. ödeme yapamadık" dedi ve kendisine nasıl hissettiğini sordu. kamerunlu oyuncu da bunun üzerine "iyi değilim. konsantre olamıyorum" cevabını verdi. hırvat hoca da yanıta "istersen idmana çıkma. maçta da oynama" diye tekrar cevap verdi.

    dany takım elazığ'a gitmek için havaalanına gittiğinde pişman oldu ve arkadaşlarına katılmak istediğnii söyledi. fakat çok geç olmuştu. bir sonraki uçakla elazığ'a gitmek istedi. bu kez de takım arkadaşları "bizimle gelmeyen elazığ'a hiç gelmesin" diyerek bu duruma karşı çıktılar.
    --- alıntı ---

    http://www.3puan.com/content?id=2014

    tolga'yı yedirtmeyiz ühühü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın