• 16
    internet'te yaptığım gayet amatörce araştırmalardan çıkarabildiğim kadarıyla bu oyunda da spor toto süper ligi olmayacaktır.

    ne yazıkki mehmet ali aydınlar'ın başkanlık döneminde verilen ve yıldırım demirören döneminde devam ettirilen 'toplu lisans vermeyelim, kulüpler kendileri easports ile anlaşsın' kararı ligimizin fifa oyunlarında olmasını engelliyor.
    easports'un torku konyaspor'a gidip 'abi bize linsansınızı versenize yaa' diyecek hali yok sonuçta.

    bir forumda hatta iki üç arkadaş hem kulüpler birliği, hem de tff'yi arayıp konuyu sormuş. görevli arkadaşlar ise telefonda aynı durumdan bahsetmişler, iş kulüplerde bitiyor demişler. bunun üzerine teker teker kulüpleri aramış bu çocuklar. aklımda kaldığı için söylüyorum gaziantepspor kulübünde telefonu açan kişi 'biz de istiyoruz oyunda olmak, ama easports'tan bize talep gelmesi lazım, henüz öyle birşey yok. hem maddi beklentilerimiz de var' demiş.

    ayrı bir durum ise, şahsi fikrim şike davası sonuçlanana kadar, ceza çekmesi gereken tüm kişi ve kurumların cezalarını çekmeden türkiye ligi'nin hiçbir oyuna dahil olamayacağıdır.

    halbuki ne güzel oluyordu, alıyorduk galatasarayımızı çıkıyorduk yollara. karlı sivas deplasmanında puan kaybediyorduk, antalya oyunda bile ters geliyordu. kadıköy'de, inönü'de baskı hissediyor ama yıkılmıyorduk. arada şampiyonlar liginde masmavi city deplasmanında sarı-kırmızı parlayan takımımızla mücadele ediyorduk. içerde cehennem havasında nefes aldırmıyorduk gavur takımlara.
    ah ulan ah... siz en güzel duyguların katilisiniz (bkz: tff)
App Store'dan indirin Google Play'den alın