• 13
    --- alıntı ---

    gstv’de yayınlanan aslan meclisi programında yorumcu ersan çelik fenerbahçe ve beşiktaş’ı çok ağır bir dille eleştirdi.
    önce beşiktaş futbol genel direktörü önder özen’in “hakemler izin verirse trabzonspor, galatasaray’ı yener.” açıklamasına sert çıkan yorumcu önder özen’e “çakma beşiktaşlı” yakıştırmasında bulundu. üslubunu dakikalar geçtikçe değiştiren ersan çelik fenerbahçe ve beşiktaş’ı hedef alarak bu ligde asıl mağdurun galatasaray olduğunu savundu. özellikle trabzonspor maçı hakemi fırat aydınus’un çaldığı penaltı kararında art niyet arayan yorumcu bu eleştiriler sonrası yönünü fenerbahçe’ye çevirdi. köpeklerle şampiyonluk kutlayan fenerbahçeli futbolcular diye sözlerine başlayan ersan çelik rakiplerinin kağıtla yaptığı göndermeye değindi.
    sarı-lacivertli futbolcuların yaptığı hareket sonrası spor programlarında bu olayı konuşan yorumculara “gerizekalı” ve “dangalak” diye seslenen ersan çelik isteyen herkesin kendisini dava edebileceğini söyledi.
    bu kağıt olayına ingiltere premier ligi’nden birçok örnek veren yorumcu sert konuşmasına devam etti. fenerbahçeli futbolcularada hakaret eden ersan çelik sözlerini çok tartışılcak bir cümleyle sonlandırdı; “mancini’nin not kağıdını taklit edenlerin, soyunma odasında teşvik primi dağıtırkenki hali mi taklit edilsin? acaba bu bazılarının hoşuna gider mi? selçuk onlara son derece seviyeli bir cevap verdi, inşallah anlamışlardır diye düşünüyorum”

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın